APELDOORN – In Havenpark in het centrum van Apeldoorn verrijst binnenkort De Silo. Wie in een groene omgeving woont, wordt aantoonbaar gelukkiger, gezonder en ouder. De Silo staat letterlijk met haar voeten in het park. Ook in het ontwerp vind je volop groen terug. Dit markante woongebouw telt 24 karakteristieke appartementen verdeeld over vijf verdiepingen.

Laatste kans! 88% van de appartementen is verkocht en de prognose is dat de bouw begin november start. Er zijn nog drie penthouses te koop van 111 tot en met 114m². De penthouses zijn uitgerust met een fraaie SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een luxe afgewerkte badkamer. Daarnaast ben je volledig voorbereid op de toekomst met een warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming en – koeling.

Zie jij jezelf hier al wonen?

Interesse of vragen over de Silo kijk op www.desiloapeldoorn.nl of neem dan contact op met Ten Hag Makelaars 050-3030030. Zij helpen je graag.