DEVENTER – De Sint strooit niet alleen met pepernoten, maar ook met muzieknoten. Dankzij een gulle gift van Sint kan iedereen gratis naar de Deventer MuziekMaak Dag (14.00-17.00 uur) op zondag 20 november. Dan klinkt door de hele schouwburg muziek.

Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje. Altijd al eens op een trompet willen blazen, willen drummen, op een accordeon willen spelen of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de  Deventer MuziekMaak Dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen meedoen aan diverse workshops, zoals boomwhackers of beatboxen. En je kunt verschillende instrumenten uitproberen en leuke optredens bijwonen. Speciaal voor DMMD is er een klankwand gemaakt met QR codes waarbij je met je mobiel verschillende muziekinstrumenten kan horen.
Er zijn infostands van muziekverenigingen en muziekdocenten voor advies en informatie.

De Deventer MuziekMaak Dag start om 14.00 uur met een spetterend optreden van het Etty Hillesum Schoolorkest in de grote zaal. Daarna start het programma in de verschillende zalen en foyers en het feest sluit af met de Uitzwaaiband.

Een kaartje is niet nodig. Heb je al een kaartje dan wordt het bedrag teruggestort.

Kom wel op tijd, want we beginnen om 14.00 uur! Meer info programma en blokkenschema: www.kunstcircuit.nl