LETTELE – Op zaterdag 3 december is Lettele weer het centrum voor hardlopend Salland. De Oostermaetloop kent vier afstanden:1, 2, 5 en 10 kilometer en wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Ook dit jaar geven de pieten het startschot aan de honderden hardloopliefhebbers.

Prachtig parcours

Dit jaar is het parcours weer geweldig. De Oostermaet heeft mooie laantjes en rododendronstruiken. Zowel de 5 en de 10 km laten deze prachtgoed zien van het Oostermaet.

Pepernoten

Sinterklaas heeft ook dit jaar een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen. Doe daarom mee! Laat zien wat je kan!

Schrijf je in

Iedereen kan meedoen aan de 5 of 10 kilometerloop! Voor kinderen tot 9 jaar is er een speciaal parcours van een kilometer. Jeugd tot 15 jaar kan meedoen aan de 2 kilometerloop. De starttijden en het inschrijfgeld vind je op www.sallandscrosscircuit.nl. Inschrijven kan tot 3 december, een halfuur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Inschrijven via www.mijninschrijving.nl. Let op: je kunt niet meer na inschrijven op papier, alleen digitaal via de app of website vanmijninschrijving.nl! Informatie op www.facebook.com/oostermaetloop of mail naar oostermaetloop@hotmail.com.