DEVENTER – Met een start vlak na de eerste coronalockdown hebben ze het allesbehalve makkelijk gehad. Cynthia van der Giessen en haar team hebben zich daar met veel energie en inspanning doorheen geslagen en keihard gewerkt om van RUBIA patisserie een succes te maken. En dat is ook gelukt. Maar de afgelopen maanden zijn ze opnieuw voor een enorme uitdaging komen te staan: de stijgende (energie)prijzen. Die stijgingen zijn zo exponentieel, dat een verantwoorde bedrijfsvoering niet langer mogelijk is.

Met pijn in haar hart, maar weloverwogen en ervan overtuigd dat dit voor haar de juiste keuze is, heeft ze besloten om RUBIA te sluiten aan het einde van het jaar. Welke datum dit exact wordt (24 of 31 december), hangt nog van een aantal zaken af en bepaalt ze op een later moment.

Tot die tijd blijven ze met veel liefde en passie de lekkerste dingen voor jullie maken. We gaan nog een laatste keer knallen deze decembermaand met de leukste periode van het jaar: Kerst!