DEVENTER – Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 7 januari 2023 de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het Eredivisieduel begint om 20.00 uur en wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Sittard willen supporten, kunnen naar deze wedstrijd afreizen middels een busregeling. Er zijn 800 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Sittard te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Eerste verkoopperiode: van maandag 12 december (15.00 uur) tot en met woensdag 14 december (15.00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 7
  • Tweede verkoopperiode: van woensdag 14 december (16.00 uur) tot en met vrijdag 16 december (15.00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 3
  • Derde verkoopperiode: van vrijdag 16 december (16.00 uur) tot en met woensdag 4 januari (23.59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

Via de link op www.ga-eagles.nl/informatie-busregeling-fortunasittard-uit kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Er is een maximum van 15 bussen vastgesteld. De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte instaplocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd. Het vertrek van de bussen zal in clusters plaatsvinden. De vertrektijd is omstreeks 16.00 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten

De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 19,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 34,-

Zelf georganiseerd busvervoer

Onder bepaalde voorwaarden kun je met een eigen gehuurde bus afreizen naar de uitwedstrijd. Het aanmelden van een eigen gehuurde bus kan bij de SLO via supporterszaken@ga-eagles.nl. Via deze weg kan er akkoord gegeven worden op het zelf georganiseerde busvervoer. Bij zelf georganiseerd busvervoer worden de bovengenoemde kosten voor ‘Busvervoer’ en ‘Calamiteitenfonds’ niet in rekening gebracht.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.