DEVENTER – Op zaterdag 14 januari a.s. organiseert LETS Deventer een grote kledingruilbeurs in Buurthuis de Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer. Aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur.

LETS is de leukste ruilclub van Deventer. Juist in deze economisch barre tijden is het handig als je niet alleen met euro’s kan betalen, maar ook met Devi’s: de enige Deventer geldeenheid.

Je kan ter plekke lid worden van LETS. Het eerste jaar lidmaatschap is gratis. Binnen LETS kan je niet alleen kleding onderling verhandelen, maar ook allerhande spullen en diensten. Dus ben je goed in taarten bakken, klussen, tuinieren etc dan bied je dat aan. De devi’s die je daarmee verdient kan je weer uitgeven bij andere LETS leden die spullen over hebben of diensten aanbieden. Het is een gezellige club mensen. En doordat je elkaar kent, is het ook makkelijker om om hulp te vragen.

Lekker shoppen zonder euro’s? Dat kan! 

  • Wat: kleding ruilbeurs
  • Waar: De Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer
  • Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Je betaalt in euro’s of in devi’s maar ruilen mag ook

Heb je zelf een aardige voorraad kleding, tassen of schoenen die je wil verhandelen, neem die dan gerust mee. Wil je een eigen tafel, bel dan even van tevoren met Esther Smit, dan reserveren we een tafel voor je. Tel 06-21835116.