DEVENTER – Op 2 februari organiseert Deventer Maatjes het Deventer Maatjes Event. Van 19.30 tot 21.30 uur zijn mensen die vrijwilliger willen worden en mensen die al maatjes zijn van harte welkom in de Koningskerk (Mariënburghstraat 4, 7415 BP Deventer). Zij kunnen rekenen op een avond vol inspiratie, ervaringsverhalen en ontmoetingen. Zo is er theater, informatie voor nieuwe vrijwilligers en een gezellig borrel.

Nieuwe maatjes gezocht
‘Een klein beetje aandacht maakt een wereld van verschil. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers’, aldus Kariene Bottichio van Deventer Doet. ‘Een maatje word je voor iemand die behoefte heeft aan een sociaal contact om wat gezelligs mee te doen, voor wat extra aandacht en een luisterend oor. Dat kan op heel veel manieren, thuis en buitenshuis: zoals samen een spelletje spelen, koffiedrinken, fietsen, naar de markt of een wandeling maken. In een maatjescontact draait het om gelijkwaardigheid, beide partijen beleven plezier aan het contact.’ Op het Deventer Maatjes Event kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over verschillende maatjesprojecten in Deventer en huidige maatjes spreken om te horen hoe het is om maatje te zijn.

Doe je mee? Meld je aan
Heb je interesse om vrijwilliger te worden of ben je al vrijwilliger? Wil je iets voor een ander betekenen? Dan is dit de avond waar je anderen kunt ontmoeten en meer te weten kan komen over verschillende maatjesprojecten in Deventer. Meld je aan voor dit gratis evenement en neem gerust iemand mee! 
www.deventermaatjes.nl/o/Deventermaatjes/forms/1510

Deventer Maatjes  is een gezamenlijk initiatief van verschillende maatjes/vrijwilligersprojecten, waaronder Coach van het Alledaagse, Vriendendiensten Deventer, Carinova Vrijwillige Thuiszorg, Humanitas Match en Deventer Doet.