DEVENTER – Vanaf 1 januari heeft PGVZ een deel van de ambulante begeleiding overgenomen van Humanitas DMH in Deventer. PGVZ biedt ook huishoudelijke ondersteuning in Deventer.

 Vanaf 1 januari heeft PGVZ een deel van de ambulante begeleiding van Humanitas DMH in Deventer overgenomen. Humanitas DMH heeft namelijk geen aanbesteding gedaan in Deventer voor 2023. Een deel van de medewerkers en hun cliënten zijn overgegaan naar PGVZ. Humanitas DMH was vooral gespecialiseerd in autisme. PGVZ trekt dit iets breder.

De doelgroep voor ambulante begeleiding bij PGVZ is breed. Zij bieden begeleiding aan mensen van jong tot oud en met verschillende problematiek, zoals lichamelijke problematiek of gedragsproblematiek. PGVZ heeft geen wachtlijst voor nieuwe cliënten. Iedereen kan vrijblijvend in gesprek om uitleg te krijgen over hun diensten. Dit kan telefonisch, online of bij mensen thuis.

PGVZ is een zorgorganisatie in de regio Overijssel, Gelderland en Flevoland. Zij bieden zorg en begeleiding op het gebied van thuiszorg, huishoudelijke hulp, wonen met zorg, dagbesteding en ambulante begeleiding. Meer informatie? Kijk dan op www.pgvz.nl.