DEVENTER – Vrijdagavond 3 februari ontvangt Boekhandel Broekhuis Deventer met trots de auteur Anna van den Breemer voor een interview over haar thriller ‘Het perfecte zusje’. Ze zal in gesprek gaan met Hedy Mutter. Aansluitend zal de auteur haar boeken signeren.

Het perfecte zusje

De jonge patissier Gaby uit Deventer leidt een droomleven: ze runt een succesvol bedrijf, is een graag geziene gast op televisie en heeft thuis een lieve man en twee kinderen. Opeens staat haar jeugdvriendin Anniek op de stoep. Er is een meisje vermist in hun geboortedorp en ze denkt dat Gaby’s broer weer de dader is. Gaby wordt noodgedwongen geconfronteerd met haar duistere verleden dat ze koste wat het kost voor de buitenwereld verborgen wil houden. Gaat ze op onderzoek uit zodat ze het meisje op tijd kan redden, met als risico dat ze daarmee haar zorgvuldig opgebouwde imago om zeep helpt? Het perfecte zusjekenmerkt zich door een dreigende sfeer en personages die boeien tot op de laatste bladzijde. 

Anna van den Breemer (1984) is journalist en bekend van haar populaire opvoedrubriek in de Volkskrant. Ze studeerde Liberal Arts & Sciences in Utrecht en deed een master journalistiek in Amsterdam. Eerder verscheen van haar hand Ivanka, de biografie van Ivanka Trump. Later volgden twee boeken in de opvoedserie Alle ouders klungelen maar wat aan. Met haar man Özcan Akyol, dochter Mia en zoon Baran woont ze in Deventer. Het perfecte zusje is Anna van den Breemers debuut als thrillerschrijver.