DEVENTER – Op woensdag 8 februari 2023 is de film ‘Buiten is het feest’ te zien voor inwoners uit Deventer. Een indringend drama geïnspireerd op het leven van Karin Bloemen.

In ´Buiten is het feest´ komt zangeres Sonne voor een keuze te staan, wanneer misbruik uit het leven haar familie opnieuw bedreigt. De hoofdrollen worden gespeeld door Eelco Smits, Abbey Hoes en Georgina Verbaan.

“Buiten is het feest” is te zien als onderdeel van de expositie van ´WIJ… doorbreken de cirkel van geweld´. Deze buitententoonstelling maakt huiselijk geweld en kindermishandeling bespreekbaar en is van 1 tot en met 21 februari 2023 te zien op het Stationsplein in Deventer.

  • Datum: 8 februari 2023
  • Locatie: MIMIK, filmzaal 1
  • Tijd: 19.30 (inloop vanaf 19.00 uur) tot 21.05 uur

Toegang is gratis, exclusief consumpties. Meld je aan via MIMIK.