DEVENTER – Koffie en thee groothandel Fleur de Cafe uit Deventer komt deze zomer met een uniek ijstheeconcept op de markt. De vraag naar verse ijsthee gemaakt van echte losse thee is hiermee beantwoord. Daarnaast biedt dit ijstheeconcept ook de juiste beleving die een horecagelegenheid haar klanten wil bieden. Het ijstheeconcept is dan ook speciaal voor horeca samengesteld en verkrijgbaar in twee pakketsoorten afgestemd op het aantal bezoekers.

Fleur de Cafe is marktleider op het gebied van losse thee. Met een aanbod van meer dan 120 soorten losse thee bedient zij horeca in NL en België van thee. Een mogelijkheid om van de losse thee ook ijsthee te maken bestond natuurlijk al langer, maar om dit ook voor de horeca aantrekkelijk te maken is nu succesvol gelukt. De handeling van de ijsthee bestelling tot het uitserveren kost de maker nog geen twee minuten. De ijsthee wordt geserveerd in een theekannetje van 0,5 liter. Die goed is voor zeker twee glazen ijsthee.

Smaken
Het ijstheepakket bevat drie soorten thee namelijk Ginger lemon, Zomer Zotheid en Kokos-meloen. Elke theesoort wordt afzonderlijk in smaak versterkt door een natuurlijke siroop van Routin 1881.  Door deze combinatie zijn er drie ijstheesoorten gemaakt die variëren van fris, licht zoet naar vol en zwoel. Voor ieder wat wils en bijzonder smaakvol.