DEVENTER – Vorige week is op sportpark Zuiderlaan in Twello – de thuishaven van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie – de spelers- en sponsorwand onthuld. Alle spelers van de zes jeugdteams van Go Ahead Eagles staan afgebeeld op de banner van twee bij twee meter, samen met de namen van Retro Bridge (hoofdsponsor Voetbalacademie) en de andere betrokken jeugdsponsoren.

Met de spelers- en sponsorwand komt een langgekoesterde droom van de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles in vervulling. “Het is natuurlijk prachtig als het publiek een beeld krijgt van de talenten die de Voetbalacademie rijk is”, zegt hoofd jeugdopleiding Eric Whittie. “De missie van onze voetbalopleiding luidt: ‘We leiden spelers op voor tussen de lichtmasten’. Dat is met deze prachtige banner nog eens mooi in beeld gebracht.”

Het is de bedoeling om de banner jaarlijks te vernieuwen, zodat iedereen kan zien welke spelers er worden opgeleid ‘voor tussen de lichtmasten van De Adelaarshorst’ en welke jeugdsponsoren mede bijdragen aan deze doelstelling.