Melk vers van de koe, eieren direct van de kip en heerlijk boerderij-ijs.

Het zijn een paar voorbeelden van het assortiment van onbemande boerderijwinkel ‘Erve Trees’. De boerderijwinkel is gelegen onder de rook van Deventer aan Achter ’t Holthuis 3 in Twello. De winkel is een tweede tak van het melkveebedrijf van familie Winterman, te vinden op dezelfde locatie.

In de boerderijwinkel is een tap te vinden waar klanten zélf verse rauwe weidemelk kunnen tappen. De melk komt rechtstreeks van de koeien op de boerderij. Maar dat is niet het enige. In de winkel zijn tal van producten te vinden welke állemaal uit de directe omgeving én rechtstreeks van de producent afkomstig zijn. Denk bijvoorbeeld aan ijs, zuivel, vlees, aardappelen, eieren, kaas, vruchtensap, honing.

De winkel is zeven dagen per week geopend van 8.00 tot 20.00 uur. Betalen gaat heel eenvoudig middels een zelf te bedienen PIN apparaat, QR code of contant geld.