COLMSCHATE – Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari is er een restantenmarkt in winkelcentrum Colmschate! De acties en aanbiedingen vind je zowel in als buiten de winkels en in de mooi opvallende tenten.

Geweldige aanbiedingen & kortingen
Er zijn tal van geweldige aanbiedingen, bovendien geven diverse winkels die dagen nog eens extra kortingen in de SALE!
Bij de modewinkels krijg je veelal kortingen tot wel 70%, kom dus vooral kijken welke mooie items je kunt scoren. Je vindt alle speciale aanbiedingen in het Deventer Nieuws. Maar: niet alleen de modewinkels doen mee! Zo is er een mooie actie van Keurslager Dalhuisen, kun je goedkoop oude bieb-boeken kopen en wordt er korting gegeven op brilmonturen. Je kunt leuke items scoren in boeken en tijdschriften en in leuke producten voor jouw huisdier.

Gezellig druk
De Restantenmarkten in winkelcentrum Colmschate worden 2x per jaar georganiseerd. Het zijn veelal lekker gezellige en drukke dagen, omdat er zoveel leuke items voor weinig te vinden zijn, maar ook omdat het super gezellig is om tijdens het winkel gewoon nog iets lekkers te halen of om lekker neer te ploffen voor een lekker drankje of een heerlijk belegd broodje.

Kortom; kom op 24 en 25 februari gezellig langs en bekijk de acties zowel in als buiten de winkels!