DEVENTER – Hotel Restaurant Huis Vermeer bestaat deze maand 10 jaar! Om dit te vieren gaan ze terug in de tijd met het “10 jaar 10 gerechten” menu.

Alle (oud) collega’s van de bediening en keuken brigade zijn gevraagd om hun favoriete gerechten van de afgelopen jaren in te sturen. Ook vaste gasten hebben hun favoriet kunnen aandragen. Chef Stijn Vloedgraven heeft hieruit tien gerechten gekozen die de gehele maand april te proeven zijn.

Het menu zal ook in de smaak vallen als je voor de eerste keer bij het restaurant bent. Deze tien klassieke gerechten vormen samen namelijk een culinair en uniek 5-gangen shared dining menu. Ze zijn tenslotte niet voor niks uitgekozen om nóg eens op de kaart te verschijnen.

Huis Vermeer is zeven dagen per week geopend en biedt het nostalgische diner de hele maand april aan. Elke avond start met een heerlijk glaasje bubbels om samen te proosten op de afgelopen jaren!