DEVENTER – Het Dickens Festijn is genomineerd voor de Gouden Giraffe in de categorie ‘Beste Brand Event’ !

“Het Dickens Festijn is een unieke combinatie van sfeer, programma, de vele vrijwilligers én het unieke en karakteristieke Bergkwartier in hartje Deventer.” Het publiek beoordeelde het Dickens Festijn in 222 met gemiddeld een 8,7 en zelfs een 9,2 op sfeer! Daarom is het evenement nu genomineerd voor een Gouden Giraffe. Het evenement zet Deventer als stad op de kaart en trekt duizenden bezoekers naar onze Hanzestad.

Publieksprijs

Naast de juryprijzen in de diverse categorieën kan er tijdens de Gouden Giraffe 2023 ook gestemd worden voor de publieksprijs. Deze award wordt uitgereikt aan het meest creatieve eventconcept, en het publiek bepaalt welk evenement dat is. Daarom vragen we jullie om te stemmen! Het zou prachtig zijn om deze prestigieuze prijs mee naar Deventer te mogen nemen.

Klik op https://www.gouden-giraffe.nl/publieksprijs-2023.html om je stem uit te brengen. (per mailadres is het mogelijk om 1x te stemmen). Stemmen kan tot 31 maart 12.00 uur.