DEVENTER – Op zaterdag 1 april is de NVM Open Huizen Dag terug van weggeweest en kunnen potentiële kopers meer dan 100 huizen bezichtigen zonder afspraak. Als er dan een leuk huis tussen zit is het natuurlijk wel prettig om snel te weten of de woning haalbaar is en wat dit financieel betekent, daarom opent ook 123Advies die dag haar deuren aan de Boterstraat 8 in Deventer en is iedereen vrijblijvend welkom zonder afspraak.

Ook ‘open huis’ bij 123Advies

Loop tijdens de Open Huizen Dag zonder afspraak binnen bij 123Advies zodat je gelijk, vrijblijvend en concreet kunt kijken wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn. 123Advies is al jaren actief in Deventer (tot september 2022 vanuit twee vestigingen in Apeldoorn) en heeftsinds september 2022 is de derde vestiging geopend aan de Boterstraat 8 in Deventer op een herkenbare plek, namelijk naast het speelgoedmuseum. De Open Huizen Dag biedt de ideale mogelijkheid om te ontdekken wat er in Deventer te koop staat. Zie jij jezelf al wonen in één van de huizen? Dan is het wel zo prettig dat je direct te weten krijgt of het kan en wat dan de (maandelijkse) lasten zijn. Het team van 123Advies staat je graag te woord.

Wil je niet wachten tot 1 april? Maak een vrijblijvende afspraak met één van de onafhankelijke hypotheekadviseurs van 123Advies. Ook voor zaterdag 1 april is er nog gelegeneheid in de agenda. Bel: 0570 203 044.

NVM Open Huizen Dag 2023

Tijdens de Open Huizen Dag staan woningeigenaren zelf klaar om jou hun huis te laten zien en alle vragen te beantwoorden.  Zo kun je heel laagdrempelig huizen bezoeken zonder dat er een makelaar aan te pas komt. Bekijk op Funda de deelnemende huizen in de gemeente Deventer.

Waarom 123Advies

Ontdek het gemak van een hypotheek via 123Advies, het enthousiaste team medewerkers is je graag van dienst. Het team kent iedere staat en kunnen het breedste scala aan geldverstrekkers aanbieden. Bij geldverstrekkers kan gedacht worden aan een grote bank zoals Rabobank of een ‘groene’ bank zoals Triodos Bank, maar ook verzekeraars en pensioenfondsen. Bij 123Advies dus gegarandeerd de beste deal op basis van rente en voorwaarden, met een servicelevel dat je het vertrouwen geeft dat je verdient. Geen wonder dat ze zo hoog scoren op Google en Advieskeuze, met vijf glimmende sterren en een klantwaardering van 9,8 op de website advieskeuze. Laat 123Advies je helpen zoals ze zelf graag geholpen worden.

Wat kun je verwachten

Dankzij het ervaren team van 123Advies krijg je binnen 15 minuten een snelle en volledige check zodat je goed voorbereid op pad kan. Zij raden aan om loonstroken en, indien van toepassing, een overzicht van je hypotheek mee te nemen. Dan geven zij direct een berekening mee hoe de aankoop van de beoogde woning er financieel uit komt te zien.

Wees welkom

123Advies, het onafhankelijk hypotheekadvies kantoor van Deventer, opent zaterdag 1 april van 11:00 uur tot 15.00 uur haar deuren voor alle woonvragen. Waar? Ze zijn geopend op de Boterstraat 8 in Deventer.
www.123advies.nl