Het paasweekend staat waarschijnlijk allang rood omcirkeld in je agenda. Maar weet je ook wat je gaat doen tijdens dit lange weekend? Klussen natuurlijk, want bij beide winkels van De Voordeelmarkt in Deventer krijg je van vrijdag 7 tot en met maandag 10 april 2023 maar liefst 20 procent korting. Op alles!

Bij dé verfwinkel voor klussers krijg je het hele jaar door al de scherpste prijzen: soms tot wel 70 procent goedkoper dan bij de concurrent. Maar tijdens de Voordeel-Vierdaagse in het paasweekend krijg je 20 procent korting op het hele assortiment. Win-win dus!

Bekende merken

Dat betekent korting op bekende merken als Sikkens, Flexa en Histor. Ook op de minder bekende kwaliteitsmerken aan zoals Drenth, Fitex en Avis krijg je deze fijne korting. Zelfs voor behang, muurverf en laminaat geldt het kortingsweekend. Zo wordt je huis opknappen extra voordelig bij De Voordeelmarkt.

Alles voor buiten

Met een beetje geluk straalt het zonnetje regelmatig tijdens het paasweekend. Ideaal om buiten aan de slag te gaan. Is het houtwerk buiten toe aan een nieuwe lik verf? Kunnen de houten meubels wel een verse laag beits gebruiken? Of heb je nog niet alle schildersbenodigdheden zoals kwasten en rollers in huis? De Voordeel-Vierdaagse van De Voordeelmarkt is jouw kans!

Met vier dagen heb je genoeg kans om langs te gaan bij De Voordeelmarkt winkels aan de Boxbergerweg 127 of de Hannoverstraat 5. Let op: deze kortingsactie geldt alleen in het paasweekend, van 7 tot en met 10 april 2023!