COLMSCHATE – Na het succes van vorig jaar heeft Gemeenschapshuis De Kuip besloten ook om dit jaar weer Koningsdag Colmschate te organiseren. Ook dit jaar wordt er op donderdag 27 april een kleedjesmarkt georganiseerd. Deze wordt gehouden op het evenemententerrein naast De Kuip.

Deelname aan de kleedjesmarkt is gratis. Dus ruim nu alvast uw zolder op en verkoop deze spullen op 27 april in Colmschate. De kleedjesmarkt is voor jong en oud. Vooraf aanmelden voor deelname is niet nodig.

Ook is er live muziek op het terras van De Kuip. De Kuip verzorgt hier ook de horeca voor een verfrissend drankje of een oranje tompouce. Daarnaast zijn er Oud Hollandse spellen te doen en is ook de ijscoman dit jaar weer van de partij.

Het terrein is vanaf 8.00 uur geopend voor deelnemers voor het uitstallen van de kleedjes. De kleedjesmarkt is van 10.00 – 13.00 uur geopend voor bezoekers, let wel op; de tijden zijn aangepast ten opzichte van vorig jaar.

U vindt alle informatie en de huisregels van de kleedjesmarkt op www.de-kuip.nl/koningsdag. Gemeenschapshuis De Kuip is te vinden aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).