ZUTPHEN – Op een zonnige zaterdagochtend eind februari staat Bert Gotink op het industrieterrein van Zutphen. Hij komt hier de laatste spullen ophalen bij Smakelijk Thuys, de maaltijdservice die door Gotink Maaltijden is overgenomen. Het waait een beetje en ondanks de zon is het wat fris, maar zijn glimlach gaat niet meer van zijn gezicht. Al 40 jaar groeit zijn bedrijf en zo ook weer met de overname van deze kleinere maaltijdservice uit Zutphen.

Overname

Roy Gotink, de zoon van Bert, zegt hierover: ‘De overname is soepel gegaan, de mensen worden makkelijk geïntegreerd in ons systeem en ze kunnen voortaan genieten van de heerlijke kwaliteit van een Gotink Maaltijd.’ Zo timmert Gotink Maaltijden hard aan de weg, want begin dit jaar is de maaltijdservice van Resto Oco uit Ommen ook overgenomen. Ook dit ging erg soepel. “Klanten hebben er niet veel hinder van ondervonden”, vervolgt Roy. “We hebben gewoon een super fanatiek team die dit goed oppakt en elke week blijft knokken voor onze uitstekende kwaliteit.”

Positieve review

Over de Gotink Maaltijden kwaliteit hoeven ze zich niet veel zorgen te maken, want vol trots laat Roy een mooi schrijven zien van één van de nieuwste klanten uit Ommen:

“Ik heb nu drie weken achtereen maaltijden van Gotink mogen gebruiken. Ik moet toch even kwijt dat ik het geweldig vind: lekkere maaltijden en mooi op een vast tijdstip bezorgd. Ik krijg al bijna 15 jaar lang maaltijden, eerder uitgekozen via Apetito, Vers aan Tafel, Uitgekookt en VersThuys.

Echter, jullie spannen veruit de kroon! Complimenten en ga zo door!

Groet, Harry Woertink.”
De maaltijdservice van een heerlijke maaltijd aan huis, dat is waar Gotink Catering al meer dan 40 jaar goed in is.

Kwaliteit

Dat is uiteindelijk waarvoor ze het doen bij Gotink Maaltijden. Als je er aan toe bent om maaltijden aan huis te laten komen, moeten het ook kwalitatief goede maaltijden zijn. In de keuken zijn de koks elke dag druk om de maaltijd kwaliteit te bewaken. Lekkere en gezonde maaltijden worden er gekookt. De slager en groenteboer leveren hiervoor elke dag verse ingrediënten bij Gotink Maaltijden af. De maaltijden worden koelvers.

Catering

Wij kregen nog een rondleiding in het inmiddels uitgebreide pand. Een uitbreiding was ook hard nodig, want sinds de coronamaatregelen opgeven werden, werd Gotink Catering weer erg druk met het organiseren van feesten en evenementen. Naast de maaltijden zijn ze elke dag druk met de catering; van de (lunch)broodjes service voor bedrijven tot hapjes, buffetten en catering op maat.

Geslaagde verbouwing

Eenmaal terug uit Zutphen kijkt Bert Gotink tevreden naar z’n uitgebreide pand. ‘De uitbreiding naar het pand van de buren en de geslaagde verbouwing maakt het voor ons mogelijk om door te groeien”, zegt hij met nog altijd die glimlach op zijn gezicht. “Wat dat betreft hadden de overnames op geen beter moment kunnen komen!”

Proef nu 3 zelfgekozen maaltijden voor maar € 15,-. Meld u aan via: gotink.nl/proef of bel naar 0570-626606 of mail naar info@gotink.nl. Wilt u meer weten over de Gotink Catering activiteiten, kijk dan ook op de website.