DEVENTER – In 2016 introduceerden City Shapes de houten skyline als unieke wanddecoratie. Het begon allemaal met de skyline van Rotterdam, maar al snel volgden vele andere city skylines van andere dorpen en steden. Van Groningen en Haarlem, tot de skyline van Deventer en New York. Leuke cadeaus en eyecatchers voor alle trotse inwoners van een dorp of stad. Alle ontwerpen en muurdecoraties worden lokaal gemaakt in Nederland met behulp van ‘lasersnijders’, door middel van een laserstraal worden de decoraties zo zeer nauwkeurig gesneden.

Houten wanddecoraties
Na de introducties van de skylines ontstond al snel het idee voor het maken van een wereldkaart, maar dan uit hout gesneden! De wereld kaarten zijn er in verschillende formaten en houtsoorten. Zo is er echt voor ieder wat wils en past het mooi in elke woonkamer, slaapkamer of op kantoor.
Andere producten die City Shapes aanbiedt zijn de houten stadskaarten, of ‘citymaps’ van dorpen en steden, kerstballen van steden, en iconische gebouwen.

Kasten op maat
Hiernaast maken ze ook kasten op maat met Studio Qast. Door middel van een zelfgebouwde configurator is het mogelijk je kledingkast volledig naar wens samen te stellen. De maatkasten bestaan uit schuifdeurkasten, inloopkasten en draaideurkasten.

Skyline van Deventer
Een van de favoriete steden van City Shapes is Deventer! Naast de originele skyline is er inmiddels ook een nieuwe variant met nog meer detail. De skyline van Deventer met detail is per direct verkrijgbaar. Op de skyline zijn alle iconen van de stad te vinden, waaronder de Lebuinuskerk, de Waag, de Wilhelminabrug en de Bergkerk. De skyline is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en formaten.