DEVENTER – Volgende maand verruilt TUI het pand aan de Korte Bisschopstraat voor een prachtig nieuwe locatie in de Lange Bisschopstraat. Hiervoor wordt het pand op nr. 80 de komende weken grondig verbouwd. Op 2 mei zal deze nieuwe TUI shop de deuren openen.

Suzanne Goossen, Head of Retail TUI Nederland: “De nieuwe TUI vestiging in het centrum van Deventer wordt een prachtige shop. Op een toplocatie hoort dan ook een top vestiging. Het wordt een plek waar je onder het genot van een kopje koffie inspiratie op kunt doen voor je vakantie, maar waar je ook in alle privacy een mooie reis kunt laten samenstellen. Vanaf 2 mei is iedereen van harte welkom op deze nieuwe locatie om zelf een kijkje te komen nemen!”

Het oude TUI pand aan de Korte Bisschopstraat nr. 4 is inmiddels gesloten. Klanten kunnen tijdens de verbouwing terecht in de TUI shop Deventer Colmschate op Flora 7. Ook daar staat de koffie klaar. En klanten kunnen er alvast de nieuwe look & feel van TUI ervaren. Bovendien ligt er voor iedereen een presentje klaar in de vorm van een espressokopje.

Adresgegevens nieuwe TUI shop per 2 mei 2023:
Lange Bisschopstraat 80
7411KN Deventer