SALLAND – Aan de rand van Olst, nabij het centrum, wordt het nieuwbouwplan De Steenpers gerealiseerd. De Steenpers bestaat uit 33 woningen en 6 vrije kavels waarop je jouw droomwoning kan realiseren.

Wonen met het oog op de toekomst

De woningen zijn allen zeer energiezuinig en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Jouw woning wekt een groot deel van de benodigde energie zelf op en je bespaart iedere maand op je energiekosten. De locatie kenmerkt zich door een perfecte ligging ten opzichte van voorzieningen en is omringd door groen.

In de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoning kun je door de aanwezigheid van een bad- en slaapkamer op de begane grond je hele levensloop blijven wonen. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst!

De woningen

In totaal worden er 33 woningen gerealiseerd. Van vrijstaande woningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen tot verschillende type rijwoningen. De Steenpers heeft een zeer divers woningaanbod in veel verschillende prijscategorieën. Je kunt hier al wonen vanaf € 250.000 V.O.N.

Naast de woningen biedt De Steenpers ook nog ruimte om een woning geheel na jouw eigen wensen te realiseren. Dit kan op één van de  6 vrije kavels met een oppervlakte vanaf 354 m2.

De verkoop is reeds gestart en inschrijving is mogelijk tot 1 mei 12:00 a.s..  Inschrijving en informatie via: www.desteenpers.nl