La Chouette viert dit jaar het eerste lustrum! In 2018 begonnen wij, Hans en Suzanne Koene, aan ons eigen ‘ik vertrek’ verhaal. In het zuiden van Frankrijk, op een plek met een grandioos uitzicht over de heuvels, bouwen wij aan onze droom. Ons mooie Franse huis was al in 2011 in ons bezit als ons vakantiehuis. Een statig huis waar we heel veel klusuurtjes in hebben zitten. Met hulp van familie en vrienden en een flinke portie doorzettingsvermogen is het huis helemaal geworden zoals we het voor ogen hadden en eigenlijk is het nog veel mooier dan we ooit hadden kunnen hopen. Dit huis op deze prachtige plek heeft ons in 2018 een warm welkom gegeven toen wij met z’n tweeën het grote avontuur aangingen om op het Franse platteland te gaan wonen. Wat heeft dit avontuur ons tot nu gebracht?

We zijn nu zelfstandige ondernemers in de toeristische sector, een rol waar we echt ingegroeid zijn en waar we iedere keer nog van leren. Samen werken we onze ideeën uit en we zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt, een warm welkom vinden wij heel belangrijk. Met veel energie bouwen wij samen aan onze droom. Op het grote terrein is altijd werk genoeg en tijdens het hoogseizoen werken we van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Als we nu om ons heen kijken zien we het parklandschap met de grote Safari Lodges, een Tiny House, een gîte, een Tipi tent, het verwarmde zwembad, een grote vuurplaats en ons prachtige huis. Neem daarbij het vrije uitzicht over de heuvels tot aan de Pyreneeën en iedereen zal begrijpen dat we blije mensen zijn!

Samen een droom realiseren is hard werken maar we krijgen er zoveel moois voor terug. “Wij hier?” vragen wij ons regelmatig af en verwonderen ons over dit nieuwe leven. Wat wonen én werken wij op een fantastische plek! Doordat er rust in ons hoofd is ontstaan er veel creatieve ideeën. Gelukkig zijn wij erg handig geworden zodat we alle klussen zelf kunnen uitvoeren. Het seizoen is weer begonnen en de eerste gasten van dit jaar hebben we weer mogen ontvangen. Heerlijk om als gastheer en gastvrouw iedereen een onbezorgde vakantie te kunnen bieden. Omdat de grote bouwprojecten nu afgerond zijn hebben wij ook tijd om nog meer mooie plekken in de omgeving te ontdekken. Deze streek is authentiek en nog niet door toeristen overspoeld. Toerend door het landschap beseffen wij ons hoe bijzonder het is dat wij op deze mooie plek samen aan onze toekomst kunnen bouwen.

Wilt u ons ‘ik vertrek verhaal’ van dichtbij beleven? Wij heten u van harte welkom bij La Chouette!

Suzanne en Hans Koene

www.lachouette.eu