COLMSCHATE – De planning van de 2de editie van Veldrock is een feit. De tent staat ook nu weer opgesteld op het evenemententerrein naast de Kuip aan de Bloemendalsweg in Colmschate

Op zaterdag 13 mei trappen we af met vogelschieten, dit begint vanaf 15:00 uur. Opgeven voor vogelschieten kan bij de Kuip en ’t Hof van Colmschate.

‘s Middags is er ook veel te doen voor de kinderen, zoals schminken, spelen in de XXL zandbank, dansen op de kinderdisco en springen op het springkussen. De vriendjes van PAW Patrol zijn er ook!

Om 19:30 uur gaan de deuren open van de tent, om 20.00 uur trapt “Kabaal” af, De populaire coverband met feest- en rocknummers vanaf de jaren ’60 tot en met heden. Het thema is “volle tenten en lege vaten”.

Later op de avond gaat ”Høken met de Heinoos” los. We gaan uiteraard ouderwets Deurdonderen en Daldee-jen met vele bekende Normaal-klassiekers.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, bestel snel je kaarten op www.veldrock.nl

Prijs in de voorverkoop 10 euro. Aan de deur 12,50 euro, mits nog beschikbaar want: vol is vol! Volg het nieuws op www.veldrock.nl en op Facebbook. Voor vragen en sponsoring mail:veldrock.colmschate@gmail.com.

Luister hier naar het interview op Koekstad 94.4 fm