DEVENTER – Na een fikse verbouwing van een aantal weken opende de deuren van de nieuwe TUI vestiging in het centrum van Deventer op 2 mei. Het pand aan de Lange Bisschopstraat nr. 80 heeft een enorme metamorfose ondergaan en heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. Het is een prachtige plek waar je onder het genot van een kopje koffie inspiratie kunt opdoen voor je volgende vakantie, maar waar je ook in alle privacy een mooie reis kunt laten samenstellen.

Feestelijk openingsweekend
Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei a.s. wordt de opening van de fonkelnieuwe TUI winkel feestelijk gevierd. Iedereen is van harte welkom de nieuwe look & feel van de winkel dan zelf te ervaren. De koffie staat klaar! En kom je deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur langs dan maak je bovendien kans op mooie prijzen.

Luister hier naar het interview op Koekstad 94.4 FM

Adresgegevens nieuwe TUI shop:
Lange Bisschopstraat 80
7411KN Deventer