DEVENTER – Heeft u een kind in groep 7 en is uw kind al een beetje nieuwsgierig naar de middelbare school, straks na de basisschool? Dan is dit een leuke kans! Het Etty Hillesum Lyceum geeft op woensdagmiddag 21 juni a.s. van 14.30- 17.00 uur de gelegenheid om samen met uw kind te komen kijken op twee scholen. Zo krijg je vast een korte eerste indruk van de school! Na een uur fietst u gezellig samen door naar school twee.

Een inmiddels beproefde manier om groep 7 kinderen en ouders alvast een kijkje te geven in De Boerhaave (havo, vwo), Het Corberic (vrijeschoolonderwijs mavo, havo/vwo) in het gebouw van De Marke), De Marke (vmbo basis, kader, mavo) en Het Stormink (vmbo en (tweetalig) havo en atheneum). De scholen van het Etty Hillesum Lyceum organiseren deze Etty Fietstour nu inmiddels voor de 6e keer.

Kies zelf twee scholen uit en geniet van deze leuke middag met uw kind. Een klasgenoot of vriend(in) die wil meefietsen? Natuurlijk kan dat! Graag zelfs! Wel alle personen die langskomen aanmelden via de website. Geeft u zich wel tijdig op via www.ettyhillesumlyceum.nl