SCHALKHAAR – Onze huidige trainer van O19-1, Noah Bruggeman, gaat ons verlaten en zal trainer worden in de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Een prachtige kans voor Noah, niet alleen een geweldige trainer in de afgelopen 4 seizoenen, maar ook een prachtig mens in de omgang. Richard van Dellen zal hem gaan vervangen.

Noah heeft ons veel gebracht in de ontwikkeling van jeugdspelers en teams, een groot compliment voor hem is op zijn plaats en binnenkort zullen wij dan ook op gepaste wijze afscheid van hem nemen.

Ondanks het late moment is het toch gelukt om op hele korte termijn een goede vervanger te vinden. Richard van Dellen zal het komende seizoen dit prachtige team onder zijn hoede nemen. Richard is geen onbekende binnen Sv Schalkhaar, waar hij 9 seizoenen geleden begon als assistent-trainer bij het 1e en in het kader van zijn opleiding UEFA B. Dat seizoen viel halverwege een trainer weg bij de jeugd en nam hij de O19-1 onder zijn hoede. Met veel succes zorgde hij ervoor dat dit team van de onderste plek in de 3e Divisie wegkwam en werd er zelfs een periodetitel behaald.

De afgelopen seizoenen was hij hoofdtrainer bij diverse verenigingen in de regio, zou hij even stoppen als trainer en dit vanwege zijn drukke baan. Maar, deze uitdaging wilde hij graag aangaan en in samenwerking met spelers, kaderleden John, Bennie en Michel. Wij wensen Richard en de O19-1 heel veel plezier en succes in het komende seizoen.

Door Marcel Emmink | Hoofd Opleidingen