DEVENTER – Zondagochtend om 10:30 uur stond voor de eerste selectie van Go Ahead Eagles de eerste training van seizoen 2023/2024 op het programma. Sportpark ‘De Woldermarck’ in Terwolde was de locatie waar de eerste balomwentelingen van een nieuwe voetbaljaargang plaats vonden voor het team van René Hake.

Uiteraard was de eerste training van het seizoen voor supporters van de club de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe aanwinsten Luca Everink, Victor Edvardsen en Jakob Breum voor het eerst aan het werk te zien en Joris Kramer opnieuw in het Eagles-kamp te mogen verwelkomen. Ook de staf heeft met de komst van assistent-trainer Dennis van der Ree en fysiektrainer Thierry Bettonviel deels een nieuw gezicht gekregen. Dean James sloot  eveneens aan bij de eerste training van het seizoen. De 23-jarige linkervleugelverdediger kwam de afgelopen drie seizoenen in totaal tot 53 competitiewedstrijden voor FC Volendam en traint de komende periode mee bij Go Ahead Eagles. Daarnaast waren er zes spelers van de Go Ahead Eagles Voetbalacademie te zien op het veld: Milan Berenschot, Vincent Derksen, Dielan Ghafour, Hugo Lacroix, Jorn Smits en Robbin Weijenberg.

Spelers en staf konden in ieder geval op een warm onthaal rekenen van Sfeerteam ADHD, dat net als vorig jaar een sfeeractie in petto had. Langs het veld stond verder de fancar, waar onder meer de oude trainingskleding van afgelopen seizoen gekocht kan worden. Verder gold er in de fancar een korting van 30% op alle artikelen. De fancar was tevens de plek waar de terugblikspecial van Kleuren van Juweel gratis afgehaald kan worden, waarin onder meer een afscheidsinterview met Jay Idzes te lezen is en waar vanuit verschillende invalshoeken op de succesvolle voetbaljaargang 2022/2023 wordt teruggekeken.