DEVENTER – Van 17 t/m 21 juli vindt alweer de 53e editie van de Deventer Zwem4Daagse plaats bij het Borgelerbad. Een legendarisch evenement met lekker veel zwemmen en een spetterend activiteitenprogramma.

Maak vier dagen lang de schoolslag en verdien na afloop een medaille voor deze geweldige prestatie. Deelnemen aan de Deventer Zwem4Daagse kan individueel of gezellig samen met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s. Volwassenen trotseren iedere dag een afstand van zo’n 500 meter en kinderen zwemmen 250 meter per dag. Iedereen met een zwemdiploma kan deelnemen, je hoeft geen geoefende zwemmer te zijn.

Tijdens de Zwem4Daagse kan er dagelijks van 07.00-21.30 uur gezwommen worden én is er daarnaast een spetterend activiteitenprogramma waar je aan kunt deelnemen. Iedere ochtend is er tussen 07.00-11.00 uur voor iedereen een lekkere kop koffie of thee, Dave verwelkomt alle deelnemende kinderen dagelijks tussen 15.00-15.30 uur en er zijn gedurende de week diverse activiteiten in het Borgelerbad zoals glijbaanrace en aquakids, optredens en demonstraties. De Zwem4Daagse wordt op vrijdag 21 juli feestelijk afgesloten met een medailledisco vanaf 16.00 uur.

Inschrijven voor de Zwem4Daagse kan via de website van het Borgelerbad: www.borgelerbad.nl. Tot en met zondag 9 juli kan dit voor het vroegboektarief € 11,50, daarna is inschrijven € 13,80. Ook het volledige activiteitenprogramma is op de website te vinden.