OVERIJSSEL – Op woensdag 26 juli houdt BBB Overijssel een informatieavond over het bereikte coalitieakkoord. Fractievoorzitter Carla Evers zal een toelichting geven over het proces van de onderhandelingen. En  wie de gedeputeerden voor de provincie Overijssel zijn geworden. Daarna zullen de volgende thema’s op hoofdlijnen worden besproken: Landbouw & Natuur, Energie & Milieu, Ruimte & Water, Economie, Bestuur & Financiën, Verkeer & Vervoer, Sociaal & Cultuur.

En verder is er gelegenheid om met onze fractieleden in gesprek te gaan, vragen te stellen of ideeën te opperen. De locatie is Lucky in Rijssen. We beginnen rond 20.00 uur en om 22.00 uur begint het feest met medewerking van DJ Lars Feest met ons mee met een BBBiertje en BBBitterbal. De avond is voor iedereen die geïnteresseerd is in het coalitieakkoord tussen BBB, VVD, SGP, GL en PvdA.