DEVENTER – Ontdek deze zomer de ultieme ervaring voor taalliefhebbers in Deventer! Laat je hart sneller kloppen tijdens het Woordwaarde Festival, geïnspireerd door de Deventer Boekenmarkt. Samen met de culturele instellingen in de stad, brengen we de derde editie van dit festival van 3 t/m 6 augustus 2023. Het Woordwaarde Festival is dé plek waar boeken, taal en literatuur tot leven komen.

Deventer boekenstad
Het is geen toeval dat dit festival plaatsvindt in Deventer. De stad heeft een sterke band met boeken.

Derde editie WoordWaarde Festival tijdens Deventer Boekenmarkt
Met evenementen zoals de Deventer Boekenmarkt, de Athanaeumbibliotheek – de oudste bibliotheek van Nederland -, antiquariaten, uitgeverijen en talloze bekende schrijvers is Deventer dé stad van taal. En deze verbinding mag gevierd worden.