DEVENTER – Familie Klunder, een vooraanstaande naam in de melkveehouderij in Deventer en haar omgeving, kondigt met plezier aan dat ze haar deuren zal openen voor een educatieve dag op zaterdag 23 september 2023 op het prachtige landgoed van IJssellandschap.

Het biologische melkveebedrijf Klunder staat bekend om haar toewijding aan duurzaamheid, dierenwelzijn en het leveren van hoogwaardige biologische zuivel. Als lid van IJssellandschap, een organisatie die zich inzet voor het behoud en beheer van landgoederen en landerij en rond Deventer, is de familie Klunder verheugd om de lokale gemeenschap uit te nodigen voor een dag vol plezier en een kijkje op hun boerenerf.

Op deze speciale dag zullen zowel kinderen als volwassenen te beleven en te leren hebben. Bezoekers krijgen de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van een biologisch melkveebedrijf. Ze kunnen de boerderijdieren ontmoeten, leren over de biologische landbouwpraktijken en het belang van duurzaamheid in de voedselproductie ontdekken.

“We zijn verheugd om onze deuren te openen en mensen te laten kennismaken met ons biologische melkveebedrijf”, aldus de familie Klunder. “We geloven dat educatie een essentiële rol speelt in het bevorderen van duurzaamheid en het bewustzijn rond de herkomst van ons voedsel. We hopen dat deze dag een inspirerende en leerzame ervaring zal zijn voor iedereen die deelneemt.”

Waar: Johannahoeve 1 te Deventer
Wanneer: zaterdag 23 september van 10.00 tot 16.00 uur.