WESEPE – Op 1 september aanstaande bestaat Sportclub Wesepe precies negentig jaar. De omnivereniging pakt daarom flink uit met een grootse feestweek van 26 augustus t/m 4 september, met o.a Ricky van den Bergh, Myrthe Schoenaker en de Zingende Badmutsen. Ook is er een reünie voor leden en oud-leden.

Oud-voetballer Ricky van den Bergh verzorgt samen met een heuse mystery guest op zaterdag 2 september een voetbalclinic op de Muggert. Op dinsdagavond 29 augustus verzorgt topspeelster Myrthe Schoenaker een clinic voor de handbalsters van de club.

Gezocht: oud-leden SC Wesepe

Op de zaterdagmiddag, gelijk met de voetbalclinic, is er voor alle (oud) leden, een reünie in het clubgebouw op de Muggert. SC Wesepe kijkt uit naar een grote opkomst en hoopt dat deze oproep daarom bij zoveel mogelijk oud-leden terechtkomt. Ook is er een tentoonstelling te bewonderen met erfgoed van SC Wesepe.

Van beachvolleybal tot mini-jeugdkamp

Naast de clinics en reünie wordt er nog veel meer georganiseerd. Zo is er een beachvolleybaltoernooi met heerlijke cocktails, een jeugdkamp, fiets- en mountainbiketochten en een grote feestavond. De Zingende Badmutsen geven gymnastiekles aan de dames.

Kijk voor meer informatie op www.sportclubwesepe.nl.