DIEPENVEEN – De redactie van Dorpsplein Diepenveen neemt afscheid van Marianne Lahr en Hans Boomkamp. Sinds het opzetten van de website DorpspleinDiepenveen.nl in 2017 is Marianne Lahr enthousiast betrokken geweest bij het reilen en zeilen van de website. Als redactielid zorgde zij o.a. voor plaatsing van nieuws op de website en redigeerde zij interviews. Zij zette werkelijk de puntjes op de i en zorgde zes jaar lang voor kwaliteit in woord en geschrift.

Hans Boomkamp was sinds januari 2020 lid van het team. Zijn taak was o.a. het onderhouden van contacten met clubs en verenigingen. Als goed ingevoerde inwoner wist hij daar de juiste weg te vinden. Ook hij verlaat nu het team.

Het redactieteam bedankt Marianne en Hans voor hun betrokkenheid en inzet. Wij wensen beiden veel goeds in de toekomst.

Namens het redactieteam van: Ali, Erna, Hanneke, Jaco, Jacqueline, Mirjam en Wiebe