DEVENTER – In september gaan de klassikale lessen Realistisch Fijnschilderen van Art Partout weer van start. Ook jij kunt nu leren schilderen volgens de technieken van de oude meesters.

Denk je dat je geen talent hebt? Geen probleem, via Art Partout kan iedereen leren schilderen. Tijdens de cursus Realistisch Fijnschilderen, die zowel klassikaal als online te volgen is, leer je de ambachtelijke technieken om prachtige schilderijen te maken.

Wil je eerst proberen of het echt bij je past? Volg dan de gratis proefles. Om kennis te maken met deze interessante cursus maak je in 2,5 uur een mooi schilderij. Je leert stap voor stap hoe je het werk opbouwt en aan het einde van de proefles neem je jouw schilderij al mee naar huis. Echt, probeer het zelf!

Wil je weten waar en wanneer jij de gratis klassikale proefles kunt volgen of wil je eerst meer informatie? Kijk dan op www.artpartout.nl of stuur een email naar: info@artpartout.nl. We zijn ook bereikbaar via telefoonnummer: 085 130 27 57.

Art Partout, dé academie voor Realistische Schilderkunst.