SCHALKHAAR – Ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als de nieuwe tandarts en eigenaar van Tandartspraktijk Schalkhaar, voormalig tandartspraktijk Rensink. Mijn naam is Luciana Ribeiro afkomstig uit het zonnige Portugal, maar nu al enkele jaren woonachtig en werkzaam in Nederland.

Ik beoefen de tandheelkunde al geruime tijd en heb ervaring opgedaan in endodontie en chirurgie. Ik heb gewerkt met patiënten van alle leeftijden, achtergronden en heb tandheelkundige zorg geboden aan veel individuen en gezinnen. Ik ben gepassioneerd door tandheelkunde en zet me in om de best mogelijke zorg aan mijn patiënten te bieden.

Als de nieuwe eigenaar van Tandartspraktijk Schalkhaar, heet ik u van harte welkom!

Wij nemen ook nog nieuwe patiënten aan, dit kan telefonisch 0570-623410 of via onze website www.tandartspraktijkschalkhaar.nl

Luciana Ribeiro en team tandartspraktijk Schalkhaar