DEVENTER – Terug van vakantie en op zoek naar een leuke cursus of workshop op het gebied van dans, beeldende kunst, theater, schrijven, muziek & zang of fotografie? Kijk dan op deventercultuurlink.nl.  Vraag en aanbod in de amateurkunst komen hier bij elkaar. Laat je informeren en inspireren. Je kunt in Deventer meer doen dan je denkt!

Naast lessen, cursussen en workshops, is er ook een overzicht van de vele  amateurkunstverenigingen, die Deventer rijk is. Via een eenvoudig zoekmenu kun je gericht zoeken naar specifiek aanbod zoals muziek voor peuters of theater voor volwassenen.

Ben je aanbieder van een workshop of cursus of staat je vereniging er niet op? Vul het contactformulier en ontvang alle info.

Uiteraard is er volop aandacht voor nieuws uit het veld.  Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

www.deventercultuurlink.nl  is een initiatief van Kunstcircuit Deventer.