DEVENTER – Go Ahead Eagles en Wemessage zijn genomineerd voor ‘De Website van het Jaar-verkiezing 2023’. Stem jij onze website naar een overwinning? Jouw stem kun je hier uitbrengen. Stemmen kan onder meer over het ontwerp, de inhoud en de navigatie van de website van Go Ahead Eagles. 

De website van Go Ahead Eagles is in 2021 helemaal vernieuwd en in een ander jasje gestoken. Tijdens de ontwikkeling van de website was gebruikersgemak vanzelfsprekend een van de belangrijkste pijlers. Door een overzichtelijke menustructuur navigeer je eenvoudig naar de pagina’s die jij wilt bezoeken. Samen met full service web- en marketingbureau Wemessage uit Deventer is bijna een jaar gewerkt aan een complete metamorfose van de website.

Enkele highlights van de huidige website:

  • De spelerscarrousel met aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten en assists per speler.
  • De pagina met de Stand, wedstrijden en uitslagen, die zijn geïntegreerd in de website.
  • De ‘Social wall’ met onze laatste berichten op de socials.
  • De pagina’s met nieuws over onze Voetbalopleiding, Business Club en sociaal-maatschappelijke activiteiten, die een prominente plek hebben gekregen.
  • De webshop, uiteraard volledig in dezelfde stijl als de website.
  • De Mijn GAE-omgeving.