OLST/WIJHE – Voor veelvoorkomende consulten kunt u nu online zelf een afspraak inplannen. Bijvoorbeeld de jaarlijkse vaccinatie. Deze afspraak kan ook bestaan uit ‘titeren’. Middels een bloedtest kijken we of de bescherming van een eerdere vaccinatie nog aanwezig is. Een nieuwe vaccinatie wordt pas weer gegeven als eerder bescherming niet meer aanwezig is. Maatwerk dus. We leggen het u graag verder uit.

Nieuw: voedingsadvies op maat

Goede voeding is belangrijk! Bent u ook benieuwd of u complete voeding en de juiste hoeveelheden geeft aan uw hond of kat? Wilt u onafhankelijk voedingsadvies? Dan bent u bij onze voedingsdeskundige Marieke aan het juiste adres. Zij kan al aan de slag gaan met de informatie die u geeft aan de hand van etiketten en hoeveel gram per dag u verstrekt. Ook als het gaat om combinaties.

Haar advies kan éénmalig zijn of de intake vormen voor verdere begeleiding, bijvoorbeeld bij een opgroeiende pup/kitten of bij een dier met overgewicht. Dit houdt in dat u aan de hand van een intake (25 euro) en zeven aanvullende voedingsconsulten (75 euro) begeleiding krijgt.

Dierendag aanbieding

U kunt een intake bij Marieke inplannen om erachter te komen wat zij voor u en uw dier kan betekenen. Indien u zich via info@dapolstwijhe.nl bij haar meldt op dierendag 4 oktober 2023 is dit advies a 25 euro kosteloos.