WESEPE – Niet alleen op dierendag maar op alle dagen van het jaar moet je goed voor je (huis)dieren zorgen. Een goede gezondheid van jouw dier staat bij ons voorop,

Bij de VMB luisteren we naar de klant, denken we met je mee en geven we een zo goed mogelijk advies. Dit kunnen we doen doordat we veel kennis in huis hebben, maar ook door de kwaliteit die wij leveren. Met onze ruime voorraad kunnen we vrijwel ieder artikel snel leveren.

De laatste jaren hebben wij gemerkt dat de vraag naar het thuisbezorgen van onze artikelen enorm is toegenomen. Daarbij willen wij jou als klant graag tegemoet komen om deze service nog meer te verruimen en onze artikelen ook via de webshop aan te bieden.

En wanneer je op zoek bent naar leuke acties en een spaarkaart wil bemachtigen, kom gerust langs.

VMB Dier, Tuin & Ruitersport, Raalterweg 10, Wesepe 0570 531205 www.vmbdier-en-tuin.nl