DEVENTER – Nog steeds hebben veel inwoners uit Deventer het financieel zwaar door de inflatie en de hoge energiekosten. Maar ook het ‘gewone’ leven is flink duurder geworden, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen en tanken. Hierdoor zijn veel gezinnen helaas aangewezen om gebruik te maken van de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank.

Om deze banken te ondersteunen houdt Koekstad Radio 94.4 FM, de radiozender voor Deventer, weer een lokale actiedag om levensmiddelen, kleding en speelgoed in te zamelen. Ook financieel kunnen de diverse banken een donatie gebruiken.

Zaterdag 30 september 2023

Aanstaande zaterdag 30 september, tussen 08.00 tot 18.00 uur, gaan de DJ’s van Koekstad Radio 94.4 FM deze actiedag organiseren. De dj’s zullen de hele dag live presenteren en gasten ontvangen in de studio. Ook kun je een nummer, van bijvoorbeeld je favoriete artiest, aanvragen voor een (kleine) donatie. Alle financiële donaties samen zullen aan het eind van de dag worden opgeteld en worden verdeeld over deze 3 goede doelen.

Wat kun jij doen?

Kom zaterdag 30 september 2023 langs bij de studio van Koekstad Radio op het Gasfabriek terrein in Deventer en doneer wat u kunt missen. Bijvoorbeeld lang houdbare producten, zoals soep, koffie/thee, rijst, suiker, toiletpapier, pasta, broodbeleg (pindakaas/hagelslag etc.), maandverband/tampons, douchegel en shampoo. Voor het totale overzicht van producten kunt u kijken op www.voedselbankdeventer.nl.

Ook kleding is hard nodig, denk bijvoorbeeld aan (spijker)broeken, truien, jassen, t-shirts en schoenen (geen ondergoed en sokken). Wel vragen wij u om alleen producten in te leveren die in goede staat verkeren en schoon gewassen zijn. Een financiële bijdrage is ook meer dan welkom, voor bijvoorbeeld nieuw ondergoed en sokken.

Als u speelgoed komt doneren, let er dan op dat het schoon, goed en bruikbaar is. Kapot speelgoed wordt helaas niet ingenomen.

Veiling

Koekstad 94.4 FM veilt zaterdag ook iets unieks. Wil jij tijdens een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles de 11 spelers van de club aankondigen, vanuit de radiokamer in het stadion, naast stadionspeaker Rob de Jong? Bied dan mee op deze unieke ervaring. Breng nu alvast je bod uit via de WhatsApp van Koekstad 94.4 FM, 0570-594908. De opbrengst gaat ook naar de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank. Aanstaande zaterdag wordt de winnaar met het hoogste bod, tijdens de actiedag, bekendgemaakt.

Wanneer: Zaterdag 30 september 2023
Tijd: van 8.00 tot 18.00 uur
Waar: Koekstad Radio 94.4 FM, Zutphenseweg 4a in Deventer (Gasfabriek terrein)