DEVENTER – Over De Smaak valt niet te twisten. Ook dit jaar wordt de Lebuinuskerk in Deventer weer omgetoverd tot een culinaire tempel voor De Smaak van Deventer. Van donderdag 2 tot en met zondag 5 november geniet je van hemels eten en heerlijke wijnen van Deventer toprestaurateurs. Dat wordt weer culinair genieten.

Laat je smaakpapillen prikkelen door de beste lokale smaakmakers

De Smaak van Deventer draait om culinaire hoogtepunten. Het hele weekend staat de Lebuinuskerk vol met keukens van bekende Deventer toprestaurateurs. Zo vind je er onder andere bekende namen van vorige edities zoals Restaurant Huis Vermeer, Boode in Bathmen en Loev. Vorig jaar maakten drie Deventer restaurants hun debuut op de Smaak. Zo kun je ook dit jaar weer proeven van de culinaire keukens van The Lemon Tree, Zus. bar-kitchen Boode in Bathmen. Smaakpapillen zullen absoluut geprikkeld worden en dat op een prachtige magische locatie. Kijk je ogen uit en zie de kerk zoals je haar nog nooit gezien hebt. De Smaak van Deventer is vrijdag, zaterdag en zondag voor iedereen gratis toegankelijk. Bij onze kassa’s zijn munten verkrijgbaar, die in te wisselen zijn bij alle restaurateurs.

Donderdagavond businessavond

Traditiegetrouw trapt De Smaak van Deventer donderdagavond af met een businessavond van 17.00 tot 00.00 uur. Deze avond is speciaal voor sponsoren en zakelijk Deventer. Voor deze avond is een ticket verplicht. Wil je er met jouw team bij zijn dit jaar? Koop dan nu je tickets online via www.desmaakvandeventer.nl/businessavond. Jij bent er dit jaar toch ook bij? Zet 2, 3, 4, of 5 november in je agenda!

Donderdag 2 november: 17.00 – 00.00 (Businessavond)
Vrijdag 3 november: 16.00 – 00.00 (Vrij toegankelijk)
Zaterdag 4 november: 14.00 – 00.00 (Vrij toegankelijk)
Zondag 5 november: 14.00 – 21.00 (Vrij toegankelijk).

Meer over De Smaak van Deventer lees je op desmaakvandeventer.nl.