DEVENTER – Vandaag organiseert de Deurzakkers Daeventer de vierde editie van het Dweil Oktoberfest in ‘t Hof van Colmschate. Een avond met live muziek van de muziekkapellen Tjonge-Jonge, Splash, Deventer Dweilers en Deurmatten Daeventer en de DJ’s van PeReRo. Geheel in het teken van een heus Oktoberfest.

Dat wordt gezellig aan de biertafel genieten van een drankje met passende live muziek. Uiteraard ontbreekt het Duitse broodje worst niet! Het feest start om 19.45 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur. Entree is dit jaar gratis, dus je hebt geen toegangskaarten nodig voor deze grandioze avond.

Iedereen is welkom. Met bier, broodjes worst, biertafels en Duitse livemuziek staat het gehele programma echt in het teken van een Oktoberfest. Het is natuurlijk een mooie aanvulling – al dan niet subtiel – mee te doen aan het thema. Haal die lederhose of dirndljurk dus maar uit de kast!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Deurzakkers, deurzakkersdeventer@gmail.com of terecht op onze website www.deurzakkers.nl.