DEVENTER – Tijdens de herfstvakantie kun je opnieuw springen en spelen op een bijzondere locatie. De Lebuinuskerk zal worden omgetoverd tot een pop-up kinder- speelparadijs.

Springkussens van groot tot klein vullen de kerk en zullen aangevuld worden met andere spellen. Er is een playzone met games op onze Playstations met onder andere FIFA en F1 games. In de mini-disco kunnen de voetjes van de vloer op de leukste Kids hits. Voor de kleintjes zijn er meerdere kussens geschikt, maar ook voor kinderen tot 15 jaar zijn er uitdagende kussens aanwezig. Onder de noemer Kidspret is er van alles te doen voor groot en klein. Vanaf het binnen terras heb je zicht op de peuterhoek met diverse leuke spellen. Hier zijn diverse versnaperingen te krijgen en kan worden bijgekomen en worden uitgehijgd na een potje springen, klimmen en klauteren.

Kidspret is springen, spelen, gamen en dansen op een unieke locatie. Het is een bijzondere ervaring dit in een kerk te doen. Volwassenen én kinderen tot 80 cm lengte hebben gratis toegang. Kaartjes voor kids zijn aan de deur verkrijgbaar of online. Kidspret is geopend vanaf maandag 23 oktober t/m  vrijdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Tickets zijn aan de deur of online verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie: www.kidspret.nl en reserveer je plek.

Wat: Kidspret Deventer
Wanneer: Herfstvakantie maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober
Locatie: Lebuinuskerk Deventer
Dagelijks 10.00 – 17.00 uur open
www.kidspret.nl