COLMSCHATE – Kom op zaterdag 28 oktober lekker griezelen in winkelcentrum Colmschate! Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je (gratis) in het spookhuis en kun je genieten van diverse acts die door zeker 30 figuren worden opgevoerd. Voor kinderen zijn er leuke spelletjes en wedstrijdjes! Ook het winkelcentrum én diverse etalages zijn sfeervol aangekleed, kom dus alles bekijken, meedoen of gewoon sfeer proeven.

Pompoenen & spookjes
Het winkelcentrum is weer sfeervol aangekleed met de verlichte ornamenten: de spookjes en pompoenen. Daarnaast hebben diverse winkels zich de moeite getroost om van hun etalages griezelige creaties te maken met spinnen, webben, maskers en andere enge dingen, dat moet je echt even komen bekijken.

30 verklede figuren
Kom kijken naar het ‘Haunted Hospital’ of loop jij ineens de figuren van The Addams Family tegen het lijf? Je kan ook speciaal komen voor de figuren uit het thema ‘Scary Harry Potter’ of kijk naar de acts die worden opgevoerd vanuit het ‘Freaky Circus’! Alle acts worden uitgevoerd door zang- en danstheater Apropos, dat belooft heel veel goeds! Zeker omdat er bij de acts ook nog diverse leuke spelletjes te spelen zijn!

Gratis in het spookhuis
Lekker griezelen in een spookhuis? Dat kan de 28e in winkelcentrum Colmschate! Die dag staat er een geheel nieuw spookhuis; het “Haunted Hotel”. In dit spookhuis is het heerlijk eng vertoeven en slaat de schik je soms om het hart! Maar niet vanwege de prijs, want je mág helemaal gratis naar binnen, als je een kassabon van één van de winkels van het winkelcentrum (van 28 oktober) inlevert. Er is geen minimum besteedbaar bedrag, dat moet dus goedkomen!

Schminken
Er is een speciale schminkstand waar kinderen gratis kunnen worden geschminkt. Vier dames doen er alles aan om de leukste en engste creaties op kindergezichtjes te toveren. Op die manier kunnen de kids lekker eng meedoen aan de spelletjes en wedstrijdjes die er die dag zijn.

Verkleedwedstrijd & etalage speurtocht
Verklede kinderen die zich om 15.00 uur verzamelen voor het spookhuis kunnen meedoen aan de verkleedwedstrijd! Alle kindjes die daar om 15.00 uur staan, dingen mee. Er zijn 3 erg leuke prijzen te winnen, dat is zeker de moeite waard! Voor de kinderen die niet winnen, of kinderen die zich liever niet verkleden is nóg een leuk wedstrijdje: de etalage-speurtocht! Haal een deelnameformulier bij de kraam en doe mee! Voor iedereen die de speurtocht volledig afrondt, ligt er een snoepzakje klaar!

Optredens
Tussendoor zijn er optredens van Almax Dance Centre en natuurlijk van zang- en danstheater Apropos. Kom dus zeker naar winkelcentrum Colmschate op 28 oktober!