DEVENTER – Deze week ontvangt u, tezamen met het Deventer Nieuws, ook weer de jaarlijkse officiële Deventer Sinterklaas Puzzelkrant. Al een aantal jaren, voorafgaande aan de landelijke Sinterklaasintocht (dit jaar op zaterdag 18 november), geeft de Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie (ASDSC) deze unieke krant in samenwerking met Mediaburo Schoppema (MBS) uit.

Ook dit jaar zit het logo-puzzelspel weer in de krant waarmee u als lezer hele leuke prijzen kunt winnen. Onder andere een kinderfiets t.w.v. € 400,- van Riesewijk Deventer, één minuut gratis boodschappen doen bij PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar, PLUS Beestenmarkt en PLUS Zwaluwenburg, cadeaubonnen t.w.v. € 30,- van JAMIN, een te gek spellenpakket van Koning Willem, Intertoys bonnen t.w.v. € 50,- en nog veel meer.

De verhalen in de Sinterklaaskrant zijn geschreven door de Goedheiligman zelf. De verhalen en gedichten zijn stuk voor stuk uniek.

Logo-puzzelspel

In de Sinterklaas Puzzelkrant vindt u het vertrouwde logo-puzzelspel. Uit iedere advertentie in de krant is een stukje geknipt. Deze stukjes kunt u terugvinden op pagina 34 en 35 in de krant. Zoek welk stukje bij welke advertentie hoort en vul deze in op de speciale invulpagina’s op pagina 33 en 34.

U heeft tot zaterdag 25 november 2023 de tijd om uw oplossing op te sturen naar Mediaburo Schoppema of langs te brengen aan de Zutphenseweg 4a (Gasfabriek terrein). U kunt de oplossing ook inleveren bij PLUS Joffrey ter Horst in Schalkhaar, PLUS Beestenmarkt, PLUS Zwaluwenburg in Deventer en bij Koning Willem in de Binnenstad.

De Algemene Stichting Deventer Sinterklaas Commissie en MBS wensen u veel puzzelplezier en wie weet wint u dit jaar één van de vele leuke prijzen!