DEVENTER – In de Broederenkerk, aan de Broederenstraat 18 in het centrum van Deventer, zijn er van zaterdag 17 november (landelijke intocht Sinterklaas) t/m zaterdag 2 december (Deventer intocht Sinterklaas) gratis routes en ansichtkaarten over Sint Nicolaas af te halen.

Afgelopen zomer was er in de Broederenkerk de tentoonstelling ‘De Heilige Nicolaas en de Hanze’. Onderdeel van de tentoonstelling was de uitgave van: Nicolaasstadswandeling door Deventer, Nicolaasfietsroute door Salland en ansichtkaarten met Nicolaasafbeeldingen.

Voor de komende Sinterklaasperiode zijn er nog een aantal routes en kaarten beschikbaar. Ze kunnen gratis worden afgehaald in de Bidkapel van de Broederenkerk, die dagelijks open is van 10.00 – 16.00 uur.

Wil je nader kennis maken met Sint Nicolaas in Deventer of Salland, of wil je een Nicolaas-kaart versturen, kom dan langs!