DEVENTER – De feestelijkste maand van het jaar barst los in de betoverende binnenstad van Deventer. Aanstaande vrijdag wordt tijdens de Deventer Shopping Night de binnenstad van Deventer omgetoverd tot een sprookjesachtig schouwspel van licht, kleur, dans en beweging. Overal waar je kijkt, zie je magische twinkelende lichtjes die de straten verlichten en de stad laten stralen. Een avond vol verrassingen en activiteiten voor jong en oud.

Struin door de gezellige straatjes en duik in de winkels vol met aanbiedingen. De lokale ondernemers verwelkomen je graag en laten je de nieuwste trends en producten zien. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor de feestdagen of gewoon wilt genieten van de bijzondere sfeer, tijdens de Shopping Night vind je het allemaal.

Geniet van een muzikale lichtparade bestaande uit een kleurrijk spektakel van dansers en artiesten die de straten vullen met energie en vrolijkheid. De parade vertrekt om 18.45 uur vanaf het Grote Kerkhof en baant zich een weg door de binnenstad naar de Brink, waar zij om 19.30 uur arriveren. Na een korte pauze op de Brink vervolgt de parade dezelfde route.

Breng ook een bezoek aan de Broederenstraat waar een gezellige braderie georganiseerd wordt tot 21.00 uur. Wanneer je klaar bent met winkelen, of toe bent aan een korte pauze, staan de lokale horecagelegenheden voor je klaar om je smaakpapillen te verwennen met heerlijke gerechten en drankjes. Laat je betoveren door hun gastvrijheid en geniet van de culinaire hoogstandjes die de stad te bieden heeft.

Mis deze kans niet om samen met vrienden, familie of geliefden deze betoverende avond te beleven. Zet vrijdag 24 november in je agenda, kom naar het hart van Deventer en laat je meevoeren door de magie van het feestseizoen.

Bezoek voor meer informatie de website van Deventer Shopping Night www.deventer.info/shoppingnight