DEVENTER – Verspreid over het seizoen 2023/2024 organiseert Go Ahead Eagles meerdere klankbordavonden om in gesprek te gaan met supporters van de club. Op maandag 27 november (daags na NEC – Go Ahead Eagles) vindt de tweede supportersavond van de huidige voetbaljaargang plaats in de Van Wijnen Lounge van De Adelaarshorst.

Het aanvangstijdstip van de supportersklankbordavond is om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Namens Go Ahead Eagles zullen algemeen directeur Jan Willem van Dop, technisch manager Paul Bosvelt, hoofdtrainer René Hake en vice-aanvoerder Mats Deijl acte de présence geven. De supportersavond zal niet via een livestream te volgen zijn. Mocht je echt niet aanwezig kunnen zijn, maar wel een vraag hebben, dan kun je deze vraag sturen naar supporterszaken@ga-eagles.nl.

We zien je op maandag 27 november graag verschijnen in de Van Wijnen Lounge!